Een intieme feestlocatie ...

Het kasteel van Wimmertingen als feestlocatie? Team Maison Mairie ondersteunt graag al jouw feestelijke activiteiten. Hiervoor hebben we alle ingredienten in huis om jouw droomfeest te verwezelijken. Het neusje van de zalm is ongetwijfeld het koetshuis, een prachtige feestzaal met een authentiek karakter en zicht op het park. Daarnaast zijn er een tal van mogelijkheden in het hoofdgebouw van het kasteel. Denk je aan private dinning, een intiem trouwfeest of een frivool communiefeest, dan ben je hier zeker aan het juiste adres. Overnachting is mogelijk in één van de 7 suites.

Previous slide
Next slide

 

Een eeuwige gelofte en een kus

  

Ergens hier heel dicht bij ligt een kasteel op jou te wachten. Een plek voor liefde en vreugde, waar je onvoorwaardelijk kan vieren en nieuwe hoofdstukken in jouw leven feestelijk kan inwijden. Onze romantische setting is ideaal voor intieme feesten tot 70 gasten. Daarboven hebben we 7 suites om de nacht door te brengen zodat je van alles kan genieten wat Maison Mairie te bieden hebben, extra lang.

 

 

 

Communie / Lentefeest

 
 

Ga voor een onvergetelijke communie of Lentefeest met onze aangepaste aankleding. Kind en oudervriendelijk geniet je van een intiem kader begeleid door onze huis eigen eventplanner.

 

 

Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

 

Andere feestgelegenheden

 
Heb je wat te vieren? Een verjaardagsfeest, jubileum of een babyshower. Dat kan met een op maat gemaakte offerte om al jouw wensen uit te laten komen.
 
 

Praktische zaken

  • Intieme feesten tot 70 man zonder bijkomende tent
  • trouwfeesten en dansfeesten mag er gebruik gemaakt worden van heel het kasteel (privé)
  • Wij denken graag mee met al jouw ideeën. 
  • Parkeren kan op het domein zelf
  • Catering en dranken worden afgenomen van Maison Mairie

Contacteer ons